FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

DDS - Design der samler tropperne

Ca. 25.000 spejdere i 450 spejdergrupper fordelt over hele landet. Det Danske Spejderkorps er en af Danmarks største frivillig-organisationer. Bysted har hjulpet Det Danske Spejderkorps med at opbygge et digitalt univers til spejderlederne, der skal styrke den interne kommunikation, videndeling og medlemsorganisering.

Rammen om løsningen blev en intern kommunikationsplatform, der skal servicere alle korpsets spejderledere med relevant information til brug i det daglige arbejde. Derudover skal løsningen give spejderlederne mulighed for at dele viden, erfaringer og sjove aktiviteter med hinanden samt planlægge aktiviteter via kalenderfunktionen.

Bysted har udviklet informationsarkitektur og design til løsningen, der er holdt i et ungt, dynamisk og oplevelsesorienteret design, der indbyder til at gå på opdagelse dele sine erfaringer. På sitet kan medlemmerne dele og debattere spejderoplevelser med andre spejderledere fra hele landet, uploade forslag til aktiviteter, arrangementer og kurser samt finde korpsets nyheder, politikker og udvalg.

Designet af dds.dk er udviklet i CMS-systemet Drupal af virksomheden Head in Sky

Læs mereLæs mindre

Ulla Hovgaard Ramlau

Hør mere om projektet hos
Underdirektør og Chef for Oplevelseskommunikation og Kampagner Ulla Hovgaard Ramlau på telefon 3916 2730 eller
uhr@bysted.dk