FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

Ren online rapportering

Novozymes har taget skridtet fuldt ud og udgiver kun deres årsrapport i online form. Til gengæld bliver 2010-online rapporten foldet helt ud med interaktive grafer, videoreportager mm.

Novozymes har i flere år haft store ambitioner for online rapporteringen, og ambitionerne er for 2010-rapporten løftet til højeste niveau: Den fulde årsrapport tilbydes kun i online version, og den skal fortsat være Danmarks bedste online årsrapportsite. Den trykte årsrapport er erstattet af et lille trykt review til de mest interesserede.

Online årsrapporterne, som Bysted og Novozymes startede med at udvikle tilbage i 2005 er løbende blev videreført, opdateret og forbedret designmæssigt, ligesom adskillige interaktive funktioner, grafer og videoindslag er kommet til.

PDF-generatoren er desuden blevet udvidet, så den nu kan generere en hel pdf af årsrapporten (mod tidligere kun regnskabsdelen) ud fra indholdsmaterialet på årsrapportsitet.

Det har dels betydet store økonomiske besparelser, da det dermed ikke længere er nødvendigt at layoute/rentegne årsrapporten i hånden. Og dels har det betydet en væsentlig forenkling af processen, da Novozymes dermed selv har kunnet indlægge og redigere alt tekst- og talindhold helt frem til selve offentliggørelsen - en ikke uvæsentlig forbedring, når man har som mål at udkomme som den første virksomhed på fondsbørsen, og i 2011 allerede d. 21. januar.

Offentliggørelsen af 2010-rapporten d. 21. januar 2011 bød samtidig på en nordisk markedsføringspremiere i IR-sammenhænge. For at gøre de finansielle målgrupper opmærksomme på den nye online rapport, udviklede Bysted i samarbejde med Qbrick/Arkena bannerannoncer med videostreaming, hvorved Novozymes' investor webcast blev live streamet direkte ud på de største finansielle webnyhedsmedier. Dermed blev webcasten eksponeret for en meget større målgruppe end normalt og blev set i sammenlagt næsten 500.000 minutter.

Bysted har stået for både rådgivning, webdesign og programmering af online årsrapporten samt design, opsætning og tryk af det trykte review. Bysted har hjulpet Novozymes med koncernens online og trykte årsrapporter siden 2005. Novozymes' online rapporter har vundet prisen for bedste integrerede CSR-rapport i både 2010 og 2009.

Læs mereLæs mindre

Hør mere om projektet hos
på telefon eller