FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

Ekstranet til eksperter: Digital videndeling og dialog

Sekretariatet for Energieffektive Bygninger (SEEB) udvikler ekstranet til fagfolk inden for energimærkning, kedelmærkning og ventilationseftersyn

Der er et stort potentiale for at spare energi, C02 og penge i danske bygninger. Her spiller SEEB en vigtig rolle ved at administrere tre mærkningsordninger, der har til formål at finde energibesparelser. For de tekniske eksperter og ventilationsfirmaer, der er tilknyttet ordningerne, er der udviklet et ekstranet med viden og funktioner, der skal lette eksperternes hverdag - og SEEB’s administration. Ambitionerne er store, og i løbet af de kommende år videreudvikles ekstranettet, så bestillinger af materialer, registrering af firmaoplysninger, betaling og lignede vil ske via den digitale platform - i kombination med mobile enheder så som smartphones.

En af de store landvindinger er, at den omfattende håndbog, der tidligere fandtes som pdf, lægges online i en dynamisk udgave, som man kan søge i, kommentere og selektere. Den dynamiske håndbog sikrer bl.a., at brugerne altid kan tilgå opdateret viden.

Bysted har stået for design, IA og programmering i CMS’et GlobalSite.

Læs mereLæs mindre

Hør mere om projektet hos
på telefon eller