FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

Koncernhjemmeside til forsikringskoncern

Bysted har hjulpet Topdanmark med at udvikle en koncern-webløsning (topdanmark.com) for selskabets kommunikation med investorer, analytikere, presse, partnere og jobsøgere.

Webløsningen er udviklet i Typo3 i samarbejde med Linkfactory, mens selve IR-sektionen er placeret hos NASDAQ OMX, der leverer IR-moduler til løsningen.

Bysted har fungeret som projektledere og rådgivere på løsningen, ligesom vi har udviklet informationsarkitektur, design og HTML. Da løsningen er helt ny for Topdanmark har en væsentlig del af arbejdet haft fokus på udvikle en ny organisation og måde at redigere indhold på webløsningen. I den forbindelse har der ikke mindst været fokus på fortrolighed og sikkerhed, samt på at skabe en løsning, der i særlig grad opfylder interessenternes ønsker til åbenhed og transparens.

En særlig udfordring under projektet var at integrere flere forskellige content management systemer inden for samme løsning (udadtil). Derudover blev parallelt produceret en kunderettet .dk-løsning, som også for brugerne skulle hænge tæt sammen med .com løsningen.

Læs mereLæs mindre

Hør mere om projektet hos
på telefon eller