Kitt Westh er ny chef i Bysted

20. august 2014

38-årige Kitt Westh er fra den 1. oktober 2014 ansat som ny i Bysted A/S. Kitt Westh får ansvaret for Bysteds design, branding og kommunikationsgruppe, hvor der er store ambitioner om udvikling og vækst. Kitt Westh indgår også i Bysteds ledelse.

”For mig er Bysted en unik mulighed for at påvirke den måde, man tænker og udvikler identitets- og brandingopgaver på. Jeg bliver en del af en gruppe af medarbejdere, som har stærke kompetencer inden for både kommunikation og design, og det bliver min opgave at sikre, at vi udnytter denne unikke position til at levere strategisk funderede løsninger, som overrasker vores kunder - ikke blot ved at være et kommunikationsværktøj, men også som et værktøj til at overvinde forretningskritiske udfordringer. Min ambition er at medvirke til at gøre Bysted retningsgivende for, hvordan vi som branche arbejder med identitet."

Kitt Westh har en bred erfaring fra bureauverdenen. Fra 2006 til 2012 var hun på bureauet Boje Mobeck, hvor hun de sidste tre år var direktør for design og kommunikation. I 2012 blev hun partner i designbureauet Dear Brand. Kitt Westh har arbejdet med branding og visuel identitet for en række private og offentlige kunder, ligesom Kitt har en stærk profil inden for blandt andet finansiel kommunikation.

Bysted A/S har 42 medarbejdere og har ud over design, branding og kommunikation stærke kompetencer og kunder inden for oplevelseskommunikation, kampagner og digitale løsninger. Bysted er en del af Intellecta koncernen.