FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

Propeople skaber med Bysted og Blink Reaction Danmarks største full-service bureau med et markant globalt fodaftryk

22. december 2014

København den 22. december 2014

Propeople annoncerer i dag at Bysted, et af Danmarks største strategiske design- og kommunikationsbureauer, går sammen med Propeople i starten af 2015. Samtidig indgår Blink Reaction, en af USA’s største specialister i Drupal webudvikling, under Propeoples ledelse. Dette sker ved at Intellecta AB, Propeople og Bysteds svenske ejer, opkøber Blink Reaction.

Disse ambitiøse træk sker som en proaktiv reaktion i forhold til et marked, der vil kræve digitale løsninger, hvor tæt integration mellem strategi, design og teknologi bliver afgørende. Dermed tager Propeople et kæmpe spring og etablerer sig som både Danmarks største full-service bureau, men også som en meget markant spiller globalt med kontorer i 9 lande og over 350 medarbejdere under ét samlet brand, når købet af Blink Reaction er gennemført den 31. marts 2015.

Propeoples Global CEO Michael Drejer udtaler: “Vi skiller os helt afgørende ud ved at være et full-service bureau med enestående tekniske udviklingskompetencer. Ingen andre, der er dygtige til det strategiske, konceptuelle og kreative, er samtidig eksperter i tunge backend-integrationer og agil udvikling baseret på data insights. Fremtidens vinderbureau er det, der forstår og kan handle på den teknologiske transformation virksomheder i øjeblikket gennemgår, og som har forretningsforståelsen til at skabe målbar værdi.”

Propeople og Bysted har tilsammen stået bag løsninger for en lang række af Danmarks største virksomheder, blandt andre Egmont, Novozymes, TDC, Novo Nordisk, SBS Discovery og Københavns Kommune. Propeople har desuden på få år etableret sig stærkt i udlandet og leveret innovative webløsninger for store amerikanske og europæiske kunder. Sammen med Blink Reaction udgør kundelisten blandt andre Stanford University, NBC, General Electric og Pfizer.

Propeople, Bysted og Blink Reaction samles under ledelse af Global CEO Michael Drejer. Propeoples nuværende CEO Danmark Jesper Malmborg indtager rollen som direktør for den samlede danske aktivitet. Propeople og Bysted flytter i januar fysisk sammen i Danmark på Bysteds nuværende adresse.

Michael Drejer afslutter: “Vores vision om at skabe fremtidens bureau med full-service kompetencer i både det strategiske, det kreative og med en dybt forankret teknologisk forståelse er grundlaget for vores store ambitioner om vækst i både Danmark og i særdeleshed internationalt. Vi forventer en markant stigning i antal ansatte og omsætning. Derudover kigger vi hele tiden på nye internationale markeder for yderligere ekspansion.”

 

Om Propeople                                                                     

Propeople er et full-service bureau til den digitale tidsalder. Med kontorer i København, Odense, Aarhus og i alt ni lande på tre kontinenter, er Propeople en global leder i udnyttelse af de nyeste trends og teknologier til at levere progressiv forretningsorienteret digital strategi, intelligent design og avanceret teknisk digital udvikling og implementering.

Propeoples team på mere end 350 digitale specialister har udviklet digitale løsninger for mange af verdens førende virksomheder og organisationer. Propeople er Danmarks ledende leverandør af digitale løsninger på Drupal platformen.

Propeople ApS og Bysted A/S er del af Intellecta Group. Andre virksomheder i koncernen er Bysted AB, Hilanders AB, Intellecta Corporate AB, ISBIT GAMES AB, Rewir AB, River Cresco AB, Unreel AB og Wow by Rewir AB.

Intellecta AB er noteret på NASDAQ OMX Stockholm og har omkring 400 ansatte i Sverige, Danmark, Østrig, Holland, Tyskland, Bulgarien, Moldavien, Ukraine, Brasilien, USA og Kina.

 

Om Bysted

Bysted er et af Danmarks største strategiske design og kommunikationsbureauer. De har skabt en lang række løsninger til både store og mindre organisationer og virksomheder.  

 

Om Blink Reaction

Blink Reaction er en førende leverandør af enterprise Drupal services til Fortune 500 virksomheder i USA. Blink har opbygget sin position i markedet ved at levere robuste og højtydende websites til dynamiske virksomheder. Blink Reaction skaber skalerbare og fleksible webløsninger som giver en førende kundeoplevelse og som imødekommer brand-, markedsførings- og forretningsmål.

 

For mere information                                

Michael Drejer | Global CEO, Propeople | drejer@wearepropeople.com

Troels Feodor Nielsen | Global CMO, Propeople | +45 40333020 | nielsen@wearepropeople.com

www.wearepropeople.dk