FFW logo

Bysted is now FFW.
Meet up with us here.

  

Bysteds direktør fylder 50 år

03. februar 2012

Bo fylder 50

Bo Søby Kristensen har igennem 11 år været en central person i Bysteds udvikling fra grafisk tegnestue til strategisk design- og kommunikationsvirksomhed. Benene er fortsat solidt plantet i design og kommunikation, men siden 2007 har Bo som direktør arbejdet målrettet med at sikre Bysted en stærk position i forhold til de nye digitale løsninger, som kunderne efterspørger. Bo har også stået i spidsen for at levere det bedste årsresultat i Bysteds snart 25-årige historie; og i alle de år, hvor Bo har været direktør, har Bysted kunne præstere et positivt resultat på bundlinjen – også på trods af finanskrisen. 

Før Bysted var Bo i det offentliges tjeneste. Først som informationschef for Per Tærsbøl i Helsingør Kommune og siden som kommunikationschef for Lars Løkke Rasmussen, da han var amtsborgmester i Frederiksborg Amt.

Bo er uddannet cand.phil. i historie fra Københavns Universitet i 1995 og har alle dage været et aktivt organisationsmenneske, bl.a. som landsformand for DGS i gymnasietiden, tidligere medlem af bestyrelsen i Dansk Kommunikationsforening, skolebestyrelsesformand gennem ni år og som nuværende medlem af Helsingør Gymnasiums bestyrelse.

Bo bor i Helsingør med hustruen Nina, der er jurist, og børnene Matilde og Daniel. Fritiden bliver ofte tilbragt sammen med FCK på nedre C og i atletikklubben HSOK, bliver løbeskoene snøret. Ti-kilometeren kan på trods af de 50 år fortsat holdes på under 39 minutter, og når Bysted deltager i DHL-stafetten, er direktøren også fortsat hurtigste mand blandt kollegaerne.

Den runde dag fejres på selv dagen i Helsingør, hvor venner, familie og kolleger er inviteret til både reception og fest.